طريقه المسقعه باللحمه المفرومه سهله وبسيطه خااااااالص
وهتعجبكم اووووووى
المقاااااااادير
كيلو بتنجان رومى
نص كيلو فلفل اخضر رومى
نص كيلو لحم مفروم
ربع كيلو طماطم
2 بصل مفروم ناعم
2 معلقه سمن او زيت
الطريقه
اول حاجه هنقشر البتنجان داوير ونحطها ف الملح والميه عشان لونها ميتغيرش ونقطع الفلفل شرايح بالطول
والطماطم مكعبات صغيره ونسبهم ع جمب شويه
بعد كده
هناخد نص كميه البصل ونحمرها ف معلقه زيت او سمنه وبعدين ناخد ربع كميه الفلفل ونقلبها مع البصل لحد مايتغيرلونها
شويه وبعد كده هنحط الطماطم ونقلبهم كلهم مع بعض ونضيف عليهم ميه وملح وفلفل
ونسيب الصلصه تتسبك و نعصق اللحمه
بعد بقى ما الصلصه تتسبك واللحمه تتعصق نبدأ ف تحضير البتنجان
هنصفى البتنجان كويس من الملح والميه
وبعد كده هنقليه ف الزيت لحد ماياخد لون دهبى ونطلعه ونصفيه من الزيت كويس
وكمان نقلى الفلفل الاخضر ونصفيه هو كمان من الزيت تماما
واخيييييييييييييييييييرا
هنحط فى القالب بتاعنا طبقه بتنجان وفوقها طبقه من الفلفل ثم طبقه من اللحم المعصج
وطبقه كمان من البتنجان والفلفل
وف الاخر هنحط الصلصه ع الوش الاخير وندخل القالب الفرن ونسيبه لحد ماياخد لون دهبى رووووووعه
جربوها هتعجبعكو جداااااااااااااا ان شاء الله
هنصفى البتنجان كويس من الملح والميه
وبعد كده هنقليه ف الزيت لحد ماياخد لون دهبى ونطلعه ونصفيه من الزيت كويس
وكمان نقلى الفلفل الاخضر ونصفيه هو كمان من الزيت تماما
واخيييييييييييييييييييرا
هنحط فى القالب بتاعنا طبقه بتنجان وفوقها طبقه من الفلفل ثم طبقه من اللحم المعصج
وطبقه كمان من البتنجان والفلفل
وف الاخر هنحط الصلصه ع الوش الاخير وندخل القالب الفرن ونسيبه لحد ماياخد لون دهبى رووووووعه
جربوها هتعجبعكو جداااااااااااااا ان شاء الله