الأحد، 23 مارس 2014

شييش طاوووق ف الفرن


طريقه الشيش طاوووق ف الفرن جميييله جداااااااا وهتعجبكم اووووى

ومقاديرها بسيطه 

صدور فراخ

ربع كبايه عصير لمون

ربع كبايه زيت

نص او تلت اربع كبايه لبن

4 فصوص ثوم

معلقتين صلصه طماطم

معلقه ملح صغيره

ربع معلقه فلفل اسود

ربع معلقه قرفه

ربع معلقه بهارات مشكله

رشه حبهان مطحون

نيجى بقى للطريقه

هنخلط عصير اللمون والزيت واللبن والصلصه والثوم والملح والفلفل الاسود والحبهان والبهارات والقرفه ف طبق كبيير

هننقع قطع الفراخ ف الخليط اللى احنا عملناه ده ونغطيه ونحطه ف التلاجه لمده حوالى 4 سااعات

وبعدين هنحط القطع ف اسياخ الشوى

هندهن الصينيه بشويه زيت صغيرين ونرص الاسياخ فيها

هندخل ىالصينيه ف الفرن لمده خمس دقايق وبعدين نطلعها ونقلبها وندخلها تانى لمده خمس دقايق كمان

وبكده هتكون جاااااااااااااااااهزه للتقديم






التعليقات
0 التعليقات

0 التعليقات:

إرسال تعليق