طريقه صدور الفراخ بالجبنه الموزاريلا والطماطم رووووووعه بجد
ولو جربتوها هتعملوها على طوووووووووووووووول
المقااااادير
اربع صدور فراخ بس من غير الجلد
ملح وفلفل اسود
معلقتين زيت زتون منفصلين عن بعض
تلات فصوص ثوم كبيره مفرومه
اربع كوبايات طماطم
عشر اوراق ريحان مفروم
اربع اكواب جبنه موزايلا متقطعه للشرايح
خل
الطريقه سهله خااااالص
هنتبل صدور الفراخ بالملح والفلفل ونسيبها ع جمب شويه
وبعدين هنسخن معلقه واحده من زيت الزتون ونحط فيه الفراخ ونسبهم حوالى 10 دقايق ونقلب الفراخ ع الجمب التانى
ونسيبها لحد ماتستوى
هنسخن معلقه الزيت التانيه ف مقلاه تانيه ونحط الثوم ونسيبه لمده دقيقه بس
ونضيف عليهم الطماطم والريحان ونسبهم خمس دقايق ونحطها ع جمب شويه
وبعدما الفراخ تستوى هنضيف عليها شرايح الجبنه الموزاريلا
ونحط خليط الطماطم بتعنا فوق الفراخ ونغطى عليهم من دقيقه ل دقيقتين
وف الاااااااااااااااخر هنحط عيها رشه خل بلسمى
جربوها وهتعجبكم ان شاء الله