الاثنين، 24 مارس 2014

صدور الفراخ بالجبنه الموزاريلا والطماطم رووووووووعه

طريقه صدور الفراخ بالجبنه الموزاريلا والطماطم رووووووعه بجد 

ولو جربتوها هتعملوها على طوووووووووووووووول


المقااااادير

اربع صدور فراخ بس من غير الجلد

ملح وفلفل اسود

معلقتين زيت زتون منفصلين عن بعض

تلات فصوص ثوم كبيره مفرومه

اربع كوبايات طماطم

عشر اوراق ريحان مفروم

اربع اكواب جبنه موزايلا متقطعه للشرايح

خل

الطريقه سهله خااااالص

هنتبل صدور الفراخ بالملح والفلفل ونسيبها ع جمب شويه  

وبعدين هنسخن معلقه واحده من زيت الزتون ونحط فيه الفراخ ونسبهم حوالى 10 دقايق ونقلب الفراخ ع الجمب التانى 

ونسيبها لحد ماتستوى 

هنسخن معلقه الزيت التانيه ف مقلاه تانيه ونحط الثوم ونسيبه لمده دقيقه بس 

ونضيف عليهم الطماطم والريحان ونسبهم خمس دقايق ونحطها ع جمب شويه

وبعدما الفراخ تستوى هنضيف عليها شرايح الجبنه الموزاريلا  

ونحط خليط الطماطم بتعنا فوق الفراخ ونغطى عليهم من دقيقه ل دقيقتين 

وف الاااااااااااااااخر هنحط عيها رشه خل بلسمى

جربوها وهتعجبكم ان شاء الله



التعليقات
0 التعليقات

0 التعليقات:

إرسال تعليق